I september 2016 var Jonna og jeg på en tur til Sardinien i området omkring Alghero.

Vi besøgte forskellige vingårde, bl.a vingården Sella & Mosca, som lå lidt nordøst for Fertilia.

Vi ankom til vingården, som lå omgivet af enorme vinmarker. Og vi fik da også at vide, at det er Sardiniens største vinproducent med store arealer her i Alghero-område og ligeledes i Cagliari-området i det sydlige Sardinien. Alt var stort og velorganiseret. Der var et stort udstillings- og vinsmagningslokale og et seperat lokale hvor man fik udleveret og betalte den købte vin. Desværre var det også sådan, at vi skulle betale for hvert glas, vi ønskede at smage.

Der var et kæmpeudvalg - ikke for ingenting Sardiniens største vinproducent - så vi måtte have lidt hjælp til at finde gode "smagskandidater". Og selv om det var et stort sted, og altså kostede 5 € pr. glas (som dog var pænt stort), var der ikke noget at sige personalet på. Vi fik en udsøgt, kvalificeret og meget hjælpsom betjening. Vi fandt på denne måde frem til et par kandidater, som vi smagte.

Vi smagte en Terre Rare 2015 (Carignano) og en Tanca Farra Riserva 2011 (Cabernet Sauvignon). Den første en behagelig let vin, men den anden er en fin kraftig Cabernet.  Vi valgte at købe en enkelt Terra Rare og 6 Tanca Farra, og så var det slut med plads til mere i kufferten. De 5 € for det ene glas fik vi endda refunderet, da vi købte en kasse med 6 flasker.

Selle & Mosca